Наш менеджер зателефонує вам протягом години
ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ WINS TOUR
1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Товариство з обмеженою відповідальністю «ВІНС-ТУР» (код ЄДРПОУ 41804891; місцезнаходження: 80300, Львівська обл., Жовківський район, місто Жовква, ВУЛИЦЯ ЛЬВІВСЬКА, будинок 104, квартира 24) (далі «WINS TOUR») як володілець та розпорядник ваших персональних даних поважає невід'ємне право кожної людини на невтручання в її особисте життя. WINS TOUR розуміє, що особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід'ємними і непорушними. Тому, WINS TOUR намагається та робить все можливе, щоб у своїй діяльності дотримуватися усіх вимог чинного законодавства України щодо захисту та порядку обробки ваших персональних даних.

1.2. WINS TOUR здійснює обробку ваших персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», інших нормативно-правових актів України та умов, викладених у цій Політиці конфіденційності (далі «Політика»). Просимо вас детально ознайомитися з викладеними далі умовами. У випадку, якщо ви не погоджуєтеся із викладеними на сайті http://wins-tour.com/ (далі «Сайт») умовами, просимо Вас покинути Сайт та не вказувати на Сайті жодної інформації про себе.

1.3. WINS TOUR надає комплексні професійні консультаційні послуги з питань працевлаштування закордоном, отримання необхідних віз, послуг міжнародного перевезення та питань страхування (надалі «Послуги»). WINS TOUR не є безпосереднім надавачем послуг працевлаштування, візових послуг, перевезення чи страхування.

1.4. Якщо ви продовжуєтеся користуватися цим Сайтом, ви:
- безумовно, повністю та без будь-яких змін приймаєте умови Політики конфіденційності WINS TOUR;
- підтверджуєте, що повідомлені, що на цьому Сайті може відбуватися збір ваших персональних даних та їх обробка за допомогою технічних можливостей WINS TOUR;
- надаєте добровільну згоду на збір та обробку усіх наданих вами персональних даних з метою, вказаною у цій Політиці;
- надаєте добровільну згоду на обробку та транскордонну передачу ваших персональних даних, якщо цього вимагають умови користування Сайтом та умови надання Послуг;
- надаєте згоду на передачу персональних даних третім особам (у тому числі Постачальникам Послуг/Перевізникам) з метою надання Послуг;
- підтверджуєте, що ознайомились та повідомлені про ваші права як суб'єкта персональних даних, що визначені Законом України «Про захист персональних даних» та перелічені у цій Політиці.

1.5. Якщо ви перейшли за посиланням, розміщеному на Сайті WINS TOUR, на інший сайт, рекомендуємо вам самостійно ознайомитися із політикою захисту персональних даних таких сайтів. WINS TOUR не несе відповідальності за діяльність таких сайтів та порядок обробки власниками цих сайтів ваших персональних даних.

2. ЩО Ж ТАКЕ ЦІ ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ? ЯКІ ДАНІ ОБРОБЛЯЄ ПРО МЕНЕ WINS TOUR? З ЯКОЮ МЕТОЮ WINS TOUR ЦЕ РОБИТЬ?

2.1. WINS TOUR отримує та зберігає будь-яку інформацію, яку ви вводите на Сайті; повідомляєте по телефону, номери яких вказані на Сайті; надсилаєте через Viber та/або Telegram; надаєте WINS TOUR будь-яким іншим способом, або яка автоматично зберігається під час вашого користування Сайтом. До такої інформації належить:
- інформація, за допомогою якої вас можна ідентифікувати (особисті дані): ім'я, номер мобільного телефону, адреса електронної пошти;
- дані документів, що засвідчують особу та дані, що містяться у таких документах (наприклад, номер та серія паспорта, строк його дії, місце проживання, сімейний стан, громадянство, стать, тощо). WINS TOUR також зберігає скановані копії або надані Вами фото таких документів;
- відгуки та коментарі, які ви залишаєте на Сайті;
- іншу інформацію, яку ви добровільно передаєте WINS TOUR способами, що вказані вище.

2.2. Мета обробки ваших персональних даних WINS TOUR:
- WINS TOUR обробляє ваше ім'я, номер мобільного телефону, адресу електронної пошти, які ви залишили на Сайті, для того, щоб зв'язатися з вами та відповісти на запитання, що Вас цікавлять;
- WINS TOUR обробляє дані документів, що засвідчують вашу особу та дані, що містяться у таких документах, а також номер мобільного телефону, адресу електронної пошти з метою надання вам Послуг та комунікації по обраних вами Послугах;
- WINS TOUR також обробляє ваше ім'я, номер мобільного телефону, адресу електронної пошти, які ви залишили на Сайті, з метою відправки вам періодичних електронних повідомлень (рекламних розсилок) про Послуги, спеціальні пропозиції, додаткові послуги WINS TOUR. Обробка даних з цією метою здійснюється лише на підставі вашої добровільної згоди, яка надається шляхом проставлення відмітки у відповідному полі на Сайті (чекбоксі);
- Усі інші дані, які Ви добровільно передаєте WINS TOUR, WINS TOUR може обробляти лише в тій мірі, що необхідна для якісного надання обраних Вами Послуг та комунікації з Вами.
Також, ми можемо запитувати додаткову інформацію, яка може включати в себе й інші персональні дані для того, щоб забезпечити вам якомога вищий рівень сервісу. Така інформація може, наприклад, стосуватися ваших переваг щодо вибору місця у транспортному засобі. Ви розумієте, що будь-які персональні дані надаються вами добровільно, за вашою згодою, і лише для надання обраних вами Послуг. Ви також розумієте, що без надання деяких із вказаних персональних даних, надання Послуг може бути неможливим.

2.3. Збір даних неповнолітніх осіб. Якщо ви неповнолітня особа, не використовуйте цей Сайт та негайно його покиньте. Цей Сайт не використовується і не призначений для збору інформації про неповнолітніх користувачів, та поширення інформації про Послуги дітям без згоди їх батьків чи законних представників. WINS TOUR обробляє персональні дані неповнолітніх осіб виключно у випадках надання такої інформації їх батьками чи законними представниками і лише з метою надання Послуг. Якщо WINS TOUR стане відомо, про використання Сайту неповнолітньою особою та надання нею своїх персональних даних, або у випадку запиту від батьків чи законних представників про видалення персональних даних неповнолітніх осіб, така інформація буде видалена у розумні строки і WINS TOUR зробить все можливе, щоб не зберігати та не обробляти персональні дані неповнолітніх осіб.

2.4. Транскордонна передача даних. Ви погоджуєтеся з тим, що для надання Послуг, WINS TOUR може зберігати та обробляти ваші персональні дані (всі або частину даних) на серверах та ресурсах, які знаходяться за межами України. Ви надаєте свою безумовну згоду на передачу будь-яких чи всіх ваших персональних даних за межі України лише з метою отримання належного рівня замовлених Послуг. Зберігання та обробка ваших персональних даних може проводитися на серверах та ресурсах, які належать WINS TOUR або незалежним підрядникам і можуть бути розміщені у будь-якій країні світу (у тому числі, але не обмежуючись, країнами Європейського Союзу, чи Європейського економічного простору, США, Канаді). Якщо ви використовуєте цей Сайт, знаходячись на території Європейського Союзу, цим ви надаєте свою згоду на передачу ваших персональних даних за межі Європейського Союзу та Європейського економічного простору. Ви повідомлені та погоджуєтеся з тим, що ваші персональні дані можуть передаватися також у США. Будь-яка транскордонна передача даних відбувається лише для виконання цих Умов та з метою надання замовлених вами Послуг.

2.5. Ви як суб'єкт персональних даних маєте право:

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
3) на доступ до своїх персональних даних;
4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
5) пред'являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
6) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;
9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
11) відкликати згоду на обробку персональних даних;
12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

2.6. Передача ваших даних. Використовуючи цей Сайт та звертаючись до WINS TOUR ви погоджуєтеся з тим, що ваші дані можуть передаватися третім особам лише з метою належного надання обраних вами Послуг, які не могли б бути надані без такої передачі ваших персональних даних. WINS TOUR може передавати ваші дані наступним особам: агентствам праці, іноземним роботодавцям, страховим компаніям, перевізникам, іншим безпосереднім Постачальниками замовлених вами послуг; субпідрядникам, працівникам та афілійованим особам WINS TOUR, а також на вимогу суду, державних органів за наявності відповідних правових підстав, встановлених законодавством України.

2.7. Строк зберігання ваших персональних даних. WINS TOUR зберігає Ваші персональні дані протягом строку, необхідного для надання замовлених вами Послуг, та протягом 3 (трьох) років після завершення будь-яких правових відносин з вами, якщо інший строк не встановлений законодавством України. У випадку, якщо між Вами та WINS TOUR не виникло жодних правових відносин щодо надання Послуг, WINS TOUR зберігає ваші дані в маркетингових цілях протягом 3 (трьох) років з дати залишення Вами будь-якої інформації на Сайті.

2.8. Ви можете відкликати свою згоду на обробку персональних даних, надіславши повідомлення на електронну адресу [email protected] У такому випадку усі ваші персональні дані буде видалено, без можливості відновлення. Незважаючи на відкликання згоди на обробку персональних даних, деякі з даних можуть зберігатися WINS TOUR, якщо це вимагається згідно законодавства України. У цьому випадку, як тільки відпадуть вимоги щодо обов'язкового збереження та обробки персональних даних, ваші персональні дані будуть негайно видалені.

2.9. Щодо усіх питань, пов'язаних із обробкою, місцем зберігання та використання ваших персональних даних, звертайтеся за телефоном: +380683601299, +380989434277 або пишіть на наш e-mail: [email protected]